Vrijwilligers

Ieder jaar zorgen vele vrijwilligers ervoor dat jong en oud kan genieten van Molenhoekdag. Ze bouwen marktkramen op, delen broodjes knakworst uit en verkopen loten. We zijn als organisatie erg blij met deze helpende handen, want we kunnen het niet alleen. Help je ook mee bij de komende editie?

Wij hebben de afgelopen tijd problemen (gehad) met onze mail. Mocht je na een week nog niets van ons hebben gehoord, stuur ons dan alsjeblieft (opnieuw) een bericht via Facebook of Instagram. Excuses voor het ongemak, wij werken aan een oplossing en zijn blij met iedereen die wil helpen!

Volwassen vrijwilligers

Ben je 15 jaar of ouder en wil je een uurtje helpen bij een van de activiteiten hiernaast? Meld je dan aan als volwassen vrijwilliger!

Coördinatie: Kristel Schouten

  • Begeleiden van kinderactiviteiten (zondag)
  • Opbouwen en afbreken van het terrein (vrijdag/zaterdag/zondag/maandag)
  • Loten verkopen (dinsdag voor Molenhoekdag)

Jeugdvrijwilligers

Zit je komend schooljaar op de middelbare school en wil je meehelpen bij een van de activiteiten hiernaast? Meld je dan aan als jeugdvrijwilliger!

Coördinatie: Linda Beumeler

  • Helpen bij de Praxis Kinderklusmarkt (zondag)
  • Helpen bij het schminken (zondag)

Door vrijwilligerswerk te doen leer je nieuwe mensen kennen en ontdek je waar je talenten liggen. Het werk is onbetaald, maar wordt enorm gewaardeerd door de bezoekers van Molenhoekdag. Tijdens het werken zorgen we voor wat te drinken en te snoepen. Ook krijg je van ons een hesje zodat je herkenbaar bent voor bezoekers. Met vragen kun je terecht bij de contactpersoon die je krijgt toegewezen.

Als vele Molenhoekers een klein steentje bijdragen, dan kan groot en klein van dit dorpsfeest blijven genieten!
– Corine Peters, vrijwilliger van het eerste uur