Over Molenhoekdag

Een tweedaags gevarieerd programma in een feestelijke stemming, dat is Molenhoekdag in een notendop. Jaarlijks trekken duizenden bezoekers naar het centrum van Molenhoek om samen met hun dorpsgenoten te genieten. Kom naar Molenhoekdag en doe actief mee met sport en spel, geniet van lokale kunst en cultuur en ga compleet uit je dak tijdens een spetterend feest met optredens van swingende muzikanten!

Ook als schatzoeker haal je je hartje op tijdens Molenhoekdag. Kom lekker rondsnuffelen tussen speelgoed en kinderboeken op de kindervrijmarkt, of struin met z’n allen door de slingerende Molenhoekdag marktstraat, talloze kraampjes en producten bewonderend van lokale ondernemers en verenigingen.

Tussen de bedrijven door trek gekregen? Geen probleem: ook aan de interne mens is gedacht. Er zijn diverse kramen en karren waar je lekker wat te eten en te drinken kunt halen zodat je er weer een paar uurtjes tegenaan kunt. Smakelijk!

Een bezoek aan Molenhoekdag is leuk, voor iedereen en bovendien nog gratis ook. Lokale vrijwilligers en sponsoren die Molenhoekdag een warm hart toe dragen, zorgen er ieder jaar weer voor dat dit tweedaagse evenement georganiseerd kan worden.

Of je nou jong bent of oud, of er ergens tussenin, op Molenhoekdag heeft iedereen het naar de zin!