Aanmeldformulier braderie Molenhoekdag 2023

  Onderdeel van de Molenhoekdag op zondag 3 september 2023 is een braderie in het centrum van het dorp. Hier kunt u zich als hobbyist, vereniging, club, organisatie of kleine ondernemer presenteren en een kraam huren. Met het formulier hieronder kunt u zich tot uiterlijk 30 juli 2023 aanmelden.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Uw gegevens

  Volledige naam*

  Straatnaam en huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer waarop u op de dag zelf bereikbaar bent*

  E-mailadres*

  Soort product/activiteit*

  De kraam

  De afmeting van de kraam is 4 meter bij 90 centimeter. De huur van één kraam is €30,- exclusief BTW (€36,30 inclusief BTW).

  Hoeveel kramen wilt u huren?*

  Heeft u stroom nodig?*

  U dient zelf voor een stroomkabel te zorgen van minimaal 25 meter lang.

  Wij zorgen voor een goede spreiding van de kramen op het terrein. Hieronder kunt u uw eerste en tweede voorkeur voor een standplaats opgeven. We kunnen niet garanderen dat u op uw voorkeursplek geplaatst wordt.

  Eerste voorkeur standplaats:

  Tweede voorkeur standplaats:

  Praktische informatie

  • Deelname. Als deelname aan de braderie niet mogelijk is doordat er te veel aanmeldingen zijn of omdat de organisatie uw activiteit of product niet passend vindt, dan nemen wij contact met u op.

  • Betaling. U ontvangt per mail een factuur. Deze moet worden voldaan binnen 14 dagen na ontvangst. Enkel na betaling van de factuur bent u verzekerd van een kraam.

  • Datum en tijd. De braderie start op zondag 3 september 2023 om 12.00 uur. Vanaf 9.00 uur bent u welkom om uw kraam in te richten.

  • Locatie. De braderie is in het centrum van Molenhoek. Als u met de auto komt verzoeken we u vriendelijk om via de Esdoornlaan het terrein op te rijden. Daar wordt u ontvangen door een medewerker van onze organisatie die uw gegevens controleert en u begeleidt naar uw standplaats.

  Vragen of opmerkingen

  Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben voor de organisatie, dan kunt u die hier achterlaten.

  Controle: bent u een mens?