We organiseren ook een loterij!

De vakantie loopt alweer bíjna op zijn eind voor de Molenhoekse kinderen. De meeste koffers zijn weer uitgepakt en een deel van de werkende Molenhoekers is al lang en breed weer aan de slag. Een enkeling is zelfs alweer toe aan de volgende vakantie 😉

Als we de agenda openslaan en even doorbladeren naar 5 september, staat daar natuurlijk bij iedereen de wandeltocht van Molenhoekdag met rood omrand. Wat leuk dat er al zoveel groepjes zijn aangemeld! Het wordt echt een hele gezellige middag, met tal van leuke opdrachten en spelletjes voor jong en oud. Heb jij je nog niet aangemeld maar wel zin om mee te doen aan deze feestelijke middag? Je kunt je gewoon nog aanmelden tot en met 3 september, op 4 september maken we namelijk de starttijden (per mail) bekend. Die zijn tussen 13.00 en 13.30 uur vanaf het Meulenveld.

En we hebben een leuk nieuwtje: we organiseren dit jaar weer een loterij met een hoofdprijs van maar liefst 250 euro en tal van andere leuke prijzen! Eindelijk weer een verzetje voor iedereen die graag een gokje waagt 🙂 Op dinsdag 31 augustus gaan we de deuren langs om de loten te verkopen; de trekking vindt plaats op 5 september rond 17.00 uur en de winnende loten worden bekend gemaakt op de website en Facebook. Helaas kunnen we vanwege de coronamaatregelen geen publiek bij de trekking toelaten.