Waar is dat feestje? Meld je aan voor de puzzeltocht!

Hebben jullie ze ook zo gemist, de feestjes in coronatijd? Carnaval, verjaardagen, Koningsdag, Molenhoekdag, Kerstmis… alle feestjes die we normaal gesproken met vrienden en familie vierden, moesten we opeens missen of vierden we in sterk uitgedunde versie. Tijd voor een inhaalslag!

Op zondag 5 september 2021 organiseren we met Molenhoekdag een leuke puzzeltocht voor het hele gezin, met langs de route alle feestjes die we in willen halen. De coronamaatregelen bieden ons namelijk voldoende perspectief om een evenement te organiseren rondom Molenhoekdag, zij het in afgeslankte vorm.

  • Wanneer: zondag 5 september 2021
  • Hoe laat: vanaf 13.00 uur – 17.00 uur
  • Waar: De start is op het Meulenveld.

De puzzeltocht is ongeveer 5 kilometer lang en loopt in en om Molenhoek. Iedereen in Molenhoek mag deelnemen, jong en oud, groot en klein. Je kunt meedoen door je vooraf in te schrijven. Dat mag met groepjes van minimaal 2 personen. Bestaat je groepje uit kinderen die nog geen 11 jaar zijn, dan moet er een volwassene mee.

Bij iedere stop is iets te beleven, te doen of te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stop met kleine kermisactiviteiten? Of spelletjes in carnavalsthema! En natuurlijk eentje in de stijl van Molenhoekdag! Zo kom je tijdens de puzzeltocht nog veel meer feestjes tegen. Hartstikke leuk toch?

Vrijwilligers en groep 8-ers gezocht!

We zijn op zoek naar vrijwilligers en groep 8-ers die willen helpen op 5 september! Lijkt het je wat? Laat het ons weten!

Inschrijvingen gesloten

Het is niet meer mogelijk om je via de website aan te melden voor de wandeltocht. Vergeten aan te melden, maar wil je toch graag meedoen? Meld je groepje dan alsnog aan, door op 5 september om 14.00 uur naar het Meulenveld te komen.

Heb je je aangemeld, dan ontvang je zaterdag 4 september een email met het tijdvak waarin je de stempelkaarten voor je groepje kunt ophalen op het Meulenveld. De starttijden zijn op 5 september tussen 13.00 en 14.00 uur.