Gratis Kinderkluskaarten i.s.m. Stichting Leergeld

Op zaterdag 2 en zondag 3 september organiseren we weer een traditionele Molenhoekdag! Met op zaterdag een kindervrijmarkt, een kinderhardloopwedstrijd en een feest in de avond voor de grote mensen 😉. En op zondag kun je met je kinderkluskaart helemaal losgaan bij de attracties op het Meulenveld, de kinderklusmarkt en krijg je nog wat lekkers. Whoehoee! 🎉

De kinderkluskaarten zijn vanaf 12 augustus in de voorverkoop voor €7,50 per stuk verkrijgbaar bij de Spar in Molenhoek. Op zaterdag 2 en zondag 3 september zijn de kaarten verkrijgbaar bij de infostand en kosten ze €10,- per stuk (dagverkoop).

Is dat voor jouw gezin moeilijk op te brengen? Geen nood, er zijn gratis kinderkluskaarten beschikbaar voor gezinnen die bekend zijn bij Stichting Leergeld De Stuwwal. Wil jij gebruik maken van deze mogelijkheid? Stuur dan uiterlijk donderdag 31 augustus 2023 even een mailtje met je naam en adres naar info@molenhoekdag.nl, dan zorgen wij voor kinderkluskaarten voor jouw kinderen. Want ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om tijdens Molenhoekdag met zijn kinderkluskaart over het Meulenveld te struinen!