Maximaal feesten met MaxiMuM?!

Wij zijn jongeren uit de gemeente Mook en Middelaar. Op vrijdag 30 augustus om 19:30 organiseren wij een feest voor iedereen tussen de 10 en 13 jaar. Locatie: de kelder van de Wieken (Esdoornlaan 5 in Molenhoek). Onze DJ mixt al jouw verzoeknummers aan elkaar en zorgt dat jij en je vrienden lekker los kunnen gaan.

Het thema van het feest is neon, dus trek je felgekleurde shirts, broeken, schoenen en nagellak maar uit de kast! Dan zorgen wij voor neon polsbandjes, die je voor slechts €1 aan de deur kunt kopen. Voor die euro krijg je toegang tot het feest én een gratis neon polsbandje. Volg ons via Insta en mis niets: @maximum.mookmiddelaar.

Let op! Mogelijk heb je opgevangen dat de MaxiMuM Neon Party toegankelijk is voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar en start om 21:00. Dit stond eerder zo in dit bericht vermeld. Ook op de programmaflyer van Molenhoekdag staat deze informatie vermeld. We hebben echter besloten om de activiteit te organiseren voor jongeren tussen de 10 en 13 jaar en te starten om 19:30. Onze excuses voor de onduidelijkheid. Jongeren van 14 jaar en ouder zijn uiteraard van harte welkom op ons zaterdagavondfeest.