Gertjan en Desiré, bedankt!

Al vele jaren wordt er op Molenhoekdag het Traditionele Open Molenhoekse Jeu de Boules Kampioenschap georganiseerd. Al die tijd hebben Gertjan en Desiré Steendam de organisatie van deze klassieker voor hun rekening genomen. Dit jaar hebben ze besloten om het kampioenschap voor de laatste keer te organiseren. De organisatie bedankt Gertjan en Desiré natuurlijk heel hartelijk voor de fijne samenwerking en de gezellige activiteit die zij jaar op jaar hebben neergezet.

Gelukkig hoeven Jeu de Boules-spelers niet te treuren! Vanaf dit jaar zorgen Arthur en Brigitte Hofstad en Martijn en Marloes Geerts er namelijk voor dat er ieder jaar een prachtig kampioenschap gespeeld kan worden! Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich aanstaande zondag vanaf 12 uur inschrijven op het Meulenveld. Inschrijven kan in duo’s. Er kunnen maximaal 24 duo’s deelnemen, dus schrijf je op tijd in! Inschrijfkosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de kosten die de organisatie heeft gemaakt voor de activiteit.

Het Traditionele Open Molenhoekse Jeu de Boules Kampioenschap start vanaf 12:45 op het Meulenveld. Andere activiteiten op zondag vind je in het programma.