MOLENHOEKDAG

Nieuws

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn: we hebben maar vast de datums voor het volgend jaar vastgelegd. In 2019 wordt de 50e editie van Molenhoekdag (jahaaa... wat zien we er nog goed uit he) gevierd op 31 augustus en 1 september. 

Noteer deze datums alvast in je agenda!

Wat was Molenhoekdag 2018 toch een succes! Wij kijken er met veel plezier op terug.

Er zijn wel wat voorwerpen gevonden:

  • Vest Puma - mt 140
  • Spijkerjas - mt 128/134
  • Hemd Molenhoeks Makkie - mt XXL

Ook dit jaar openen we de zondag van Molenhoekdag om 12.00 uur met een heus bellenblaasspektakel! Duizenden bellen sieren de lucht in alle kleuren van de regenboog. In 2017 deden we dit voor het eerst, wat zag dat er prachtig uit!

Op dinsdagavond 28 augustus komt ons super team van lotenverkopers langs de deur om loten te verkopen voor de grote Molenhoekdagloterij op zondag. De loten kosten 1 euro per stuk, en dit jaar hebben we voor het eerst een aanbieding: 6 loten voor 5 euro! We hebben een aantal leuke prijzen te winnen, dus kopen-kopen-kopen maar en winnen-winnen-winnen maar!

Wauw! Dit jaar komt er wel een hele speciale bus naar Molenhoekdag: de Oranje Experience! Op zondag 2 september staat 'ie van 12.00 tot 17.00 uur voor de flat in het centrum van Molenhoek.

In deze vette oranje voetbalbus kun je de EK-winst van de Oranje Leeuwinnen herbeleven. Via een innovatieve Virtual Reality Experience beleef je het EK zoals nooit tevoren; kippenvel gegarandeerd! Natuurlijk ontbreekt ook de WEURO-beker niet om een vette selfie mee te scoren!