MOLENHOEKDAG

De kinderen kunnen naar hartelust spelen en klussen op Molenhoekdag: de kinderklusmarkt en de kinderactiviteiten ontbreken ook dit jaar niet. Met de kinderkluskaart zijn de kinderen de hele zondagmiddag zoet in de timmerhoek en met tal van andere activiteiten, zoals het vouwen van hoedjes van papier, het beschilderen van oud-Hollands servies en het versieren van wasknijpers. Met de kinderkluskaart wordt ook meteen voor de inwendige mens gezorgd: broodjes knak, appel, ijsje en limonade voor de kinderen zijn bij de prijs inbegrepen.

Kinderkluskaart

Voorverkoop: €7,50     Dagverkoop: €8,-

Verkooppunten

Spar Janssen
Prinsenweg 13
6584AZ Molenhoek

Vraag bij de kassa naar de kinderkluskaart. De kaart is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Tijdens Molenhoekdag zijn de kinderkluskaarten verkrijgbaar bij de infostand.

Bellenblaasspektakel

Ook dit jaar wordt Molenhoekdag geopend met een bellenblaasspektakel voor kinderen. Bij aanschaf van een kinderkluskaart krijgen kinderen gratis ook een bellenblaaskaart. Op de kaart vul je je naam en adres in. Tegen inlevering van de bellenblaaskaart kan je op zondag vanaf half 12 bij de infostand een bellenblaas ophalen. Tijdens de opening zal burgemeester Gradisen de winnende kaart uit een grote bak trekken. De winnaar krijgt een leuke prijs.

 

 

Meehelpen?

Wil je meehelpen bij de Kinderklusmarkt of bij het schminken? Mail dan naar Ilse Leijser: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..