MOLENHOEKDAG

Udo Alpfenkreuzer

In Duitsland hebben ze na het vroegtijdig verlaten van het WK voetbal even niet zo´n zin in een feestje. Daardoor zijn veel Duitse schlager artiesten zwaar in de aanbieding en dus konden we voor weinig Udo Alpfenkreuzer geboekt. Deze olijke Oosterbuur zingt die Sterne vom Himmel, das behang von die Mauer und die Veters aus die Schuhe. Enkel de allergrootste Duitse hits komen voorbij. Udo doet moeiteloos alle taalbarrières verdwijnen, want iedereen kan gegarandeerd meezingen met Schlagers als ‘Rosamunde’, ‘Du’, ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Ein Festival der Liebe’.

Kortom een ster van internationale allure, volgens sommige Oosterburen.

zaterdag 1 september 20:30-00:30

 

  

Keessie B

Met zijn foute verschijning en dito accent is het van meet af aan duidelijk: Keessie is een B-artiest met de hoofdletter B! Gestoken in een smetteloos wit kostuum en meer goud om zijn nek, dan Winston Bogarde, lijkt het alsof hij zo is weggelopen uit Jiskefet. Keessie is dan ook een komische smartlappenact met een knipoog, die bovendien ook nog over een meer dan uitstekende stem beschikt. Daarbij is hij, ondanks zijn vlotte babbel, vaak lang van stof, als hij op onnavolgbare en uiterst geestige wijze zijn nummertjes introduceert.

zaterdag 1 september 20:30-00:30

 

Conserve Allstars

Conserve Allstars is een Haarlemse coverband bestaat uit professionele muzikanten. Deze muzikanten leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Haarlem. Nu, ruim 6 jaar later, is de band zo goed op elkaar ingespeeld dat het plezier en de muzikaliteit tijdens het spelen de overhand heeft. Het is altijd weer een feestje om met elkaar op te treden. Een jonge frisse band die de nummers graag in een eigen jasje steekt en muzikaliteit en plezier voorop stelt. Dat maakt Conserve Allstars anders dan andere coverbands.  Soul, Funk en Pop classics van Michael Jackson's 'Off the wall' uit de 70's naar de 'Show me love' uit de 90's naar Katy Perry's 'Chained to the rhythm' van nu.

Dat wordt weer swingen op de zaterdagavond in Molenhoek!

zaterdag 1 september 20:30-00:30

 

Super Singer Songwriter Sunday 

Na het succes van vorig jaar hebben we besloten Collin Hoeve wederom te vragen om met drie van zijn collega´s hun (vaak eigen) songs ten gehore te brengen. Heerlijk toch om tussen het slenteren op de markt door even lekker op het terras naar mooie muziek te kunnen luisteren. Onder het genot van een drankje verzorgd door gemeenschapshuis “De Wieken”.

zondag 2 september 13:00 – 15:00

 

Feest Deejay Mike

Op jonge leeftijd had Mike al een grote passie voor muziek. Met name Nederlandstalige muziek. Het muzikale avontuur begon voor Mike ongeveer 10 jaar geleden in een discotheek in Groesbeek. Waar hij samen met een paar vrienden meedeed aan een karaoke wedstrijd. Totaal verbaasd won hij deze wedstrijd! Vanaf deze tijd is hij blijven zingen en werd hij meerdere malen op feesten en partijen gevraagd om de microfoon te pakken en de tent op zijn kop te zetten! Van ‘Top 40’ tot ‘Rock’ van ’70-80-90-00’s’ tot ‘Hollandse feestmuziek’! Alles komt voorbij!

Kortom…Het is pas feest als DJ MIKE is geweest!!

zondag 2 september 15:00 – 18:00