MOLENHOEKDAG

Molenhoekdag is op verschillende manieren te bereiken. Met de fiets of lopend kom je gemakkelijk tot dicht bij het terrein. Als dat geen optie is stimuleren we het gebruik van het openbaar vervoer.

Fiets

Je kunt je fiets stallen in onze fietsenstallingen. Deze vind je aan de achterkant van het winkelcentrum (hoek Meulenveld), in het winkelcentrum (beperkte ruimte) en bij de ingang van Gemeenschapshuis de Wieken. We vragen je vriendelijk om je fiets niet aan een dranghek vast te maken. Daarmee belemmer je de doorgang voor de hulpdiensten.

Openbaar vervoer

Vanaf Nijmegen CS
Trein richting Venray of Roermond (Arriva) óf buslijn 1 richting Molenhoek (Breng). Plan je reis.

Vanaf Venlo
Trein richting Nijmegen (Arriva) óf buslijn 83 richting Nijmegen CS/Plein 1944 (Breng/Arriva). Plan je reis.

Auto

Vanuit de richting Venlo
A73 richting Nijmegen. Neem de afslag Haps en ga linksaf de N264 (Hapseweg) richting Gennep op. Als je over de Maas bent gereden, sla linksaf de N271 (Rijksweg) richting Malden op. Volg de borden Molenhoek.

Vanuit Nijmegen
Volg vanuit het centrum stadsroute S106 (Groesbeekseweg). Vervolg op de Nijmeegsebaan richting Groesbeek. Volg de borden Molenhoek.

Vanuit Malden
Volg vanuit het centrum de Rijksweg richting Molenhoek. Sla linksaf de Veldsingel op en vervolg op de Groesbeekseweg. Volg de Groesbeekseweg richting het Zweefvliegveld. Sla aan het einde van de weg rechtsaf de Biesseltsebaan op. Sla op de kruising rechtsaf de Heumensebaan op richting Molenhoek.

Kaart